Zakelijk Nederlands

Als buitenlander voel je je vaak onzeker in je contacten met collega’s. Na een bepaalde periode durf je niet meer te vragen of ze Engels willen spreken en schrijven. Tijdens vergaderingen en presentaties mis je de details en je durft niet mee te doen aan discussies. Ook telefoneren doe je liever niet. Het schrijven van een e-mail kost veel tijd en moeite en je weet zeker dat er nog fouten in zitten.

Zit je met je Nederlands op een niveau tussen A2+ en B1 (‘half gevorderd’) dan is de oplossing de cursus ‘Zakelijk Nederlands’ bij Roodwitblauw. Hierin leer je het specifieke taalgebruik tijdens het werk op een bedrijf. De onderwerpen van de cursus zijn: telefoneren, het schrijven van e-mails en rapporten, vergaderen, onderhandelen en presenteren.

Je leert standaardzinnen en -uitdrukkingen. Met rollenspellen oefen je praktijksituaties. We nemen je presentatie op en verbeteren hem samen. Bij Roodwitblauw is fouten maken geen bron van stress, maar een manier om verder te komen en je Nederlands te verbeteren!

Je kunt op elk gewenst moment beginnen, alleen of met collega’s. De lessen kunnen op Roodwitblauw of op je bedrijf plaatsvinden. De lengte van de cursus en de onderwerpen waaraan we gaan werken bepaal jij. De kosten worden in overleg vastgesteld.

Maak een afspraak voor een gratis intake van 30 minuten om te kijken of dit is wat je nodig hebt!